Interesses

Natuurlijk heb ik naast fotograferen en creatief bezig zijn nog wel andere interesses. Zo speel ik al een groot deel van mijn leven petanque.

Vele weekenden op pad voor toernooien en competities maar ook door de week als dat zo uit kwam. Een of twee dagen in de week op een club oefenen voor de toernooien in het weekend. Op deze pagina’s wat ik mee maak en wat ik vind van petanque en misschien hier een daar een tip.

Ook volg ik al jaren de Formule 1. Zo heb ik nog zeker een jaar lang met een baseballcap op gelopen van Juan Pablo Montoya.  Ook kijk ik altijd met veel interesse naar andere autosporten al zijn die niet zo veel op tv te zien. Rijdt er een Nederlander mee dan gaat mijn interesse meteen met sprongen omhoog.  

Tenslotte wandelen. Ik heb moeite om het huis uit te gaan, bijvoorbeeld om te gaan wandelen. Met een fototoestel in mijn hand wordt het al iets makkelijker. Nettie heeft vaak wat moeite mij de deur uit te duwen maar als ik eenmaal op pad ben vind ik het stiekem wel heel leuk, maar wel altijd in combinatie met fotograferen.

Alle artikelen in de sectie Interesses hieronder.

Petanque

NPC

Ik speel ondertussen al een aantal jaar bij Boul’Animo uit Dieren. Daarvoor jaren en jaren

Lees verder...
Facebook
Twitter
WhatsApp